Re-integratie reviews

INFO: arbeidsdeskundig re-integratie onderzoek

 

Re-integratie reviews van onze Cliënten

Fijn dat onze cliënten ons laten weten wat zij van onze re-integratie dienstverlening vinden en hoe zij de samenwerking met Synapsis ervaren hebben.

 

Ik kwam in aanraking met Synapsis doordat door mijn werkgever werden ingehuurd om mijn werkgever en mij te adviseren en te begeleiden in het 2e ziektejaar. Het hele traject van het opstellen van een arbeidsdeskundig re-integratieonderzoek en de herziening, de loonwaardemeting tot het trajectplan re-integratie tweede spoor, plus de WIA begeleiding werd met grote deskundigheid uitgevoerd. Dit met oog voor zowel de belangen van de werkgever, als van de werknemer.
De arbeidsdeskundige advieze, de inzet van het 2e spoor traject met ondersteuning bij het solliciteren, het zoeken van een werkervaringsplek en de begeleiding bij de aanvraag van de WIA werd met grote inzet, rust en deskundigheid uitgevoerd. Ook werden er bruikbare adviezen gegeven en heldere rapporten opgeleverd. De diverse professionals van Synapsis waar ik mee werkte waren begripvol, toch voortvarend, belangstellend en professioneel.
Ik kan dan ook iedereen de professionals van Synapsis aanbevelen.

De heer M. Van Schijndel, voormalig bedrijfsleider- momenteel volledig arbeidsongeschikt-Wia uitkering

 

Ik heb baat gehad bij de professionele begeleiding en aandacht bij mijn reintegratie na een forse medische ingreep. De arbeidsdeskundige van Synapsis gaf bruikbare tips en handvatten bij de hervatting van werkzaamheden, hield een goede vinger aan de pols en bracht structuur aan in de te zetten stappen. Voor mij een heel prettige ervaring en ondersteuning bij duurzaam herstel.

De heer R.D, advocaat. Client AOV reintegratie begeleiding

 

Synapsis heeft mij zeer kundig en fijn geholpen als re-integratiecoach. Ze is bij mij thuis geweest om uitleg te geven over wat een vervroegde WIA aanvraag inhoud. Samen hebben we online de WIA aanvraag gedaan.
Ook is ze mee geweest naar het gesprek met de verzekeringsarts van het UWV, wat toch een spannend gesprek is. Samen hebben we het nodige voorbesproken en tijdens het gesprek vulde ze me goed aan. Uiteindelijk is het resultaat geworden dat ik in aanmerking kom voor een IVA-uitkering. Wat het beste is voor mij en mijn gezin.
Bedankt voor de prettige samenwerking en we hadden gelukkig een fijne klik samen!

Mw. V.B ex receptioniste/telefoniste

 

In verband met het zoeken naar werk, ben ik via Robidus, doorverwezen naar Synapsis Re-integratie en arbeidsdeskundige advies.
Het contact met de re-integratie coach van Synapsis verliep prettig, gezellig en eerlijk. Het gaf mij het gevoel dat er nu, eens voor de verandering, wel naar mij werd geluisterd, met respect en inzicht voor de situatie waar ik me in bevond.
De gesprekken waren intens, emotioneel en diepgravend. Maar met, voor mij, het gevoel dat er met alles wat ik aangaf discreet werd omgegaan. Maar we samen hebben we ook gelachen, om de gesprekken toch ook fijn te laten verlopen. Je legt tenslotte je hele privé situatie open en bloot, omdat er anders geen goed en gedegen oordeel kan worden gegeven hoe zij mij het beste zou kunnen bijstaan in het vervolg traject.
Na samenspraak met haar collega-arbeidsdeskundige, was het advies duidelijk, deskundig en accuraat.
Al met al ben ik haar dankbaar voor haar inzet, die naar mijn gevoel veel verder ging dan alleen de “papierwinkel” en de droge afhandeling.
Ik kreeg het gevoel dat zij zich persoonlijk bij je betrokken voelde en echt alles uit de kast wilde halen om mij van een gedegen en goed onderbouwd advies te kunnen voorzien.

De heer W. R. te D , ex chemisch proces operator, cliënt met WGA-uitkering bij het door ons aangeboden traject 'Workfit maken Light'