Over Synapsis


Synapsis BV

Synapsis BV is in 2014 opgericht door Chris Scholte, Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige met ruime ervaring in arbeidsdeskundige dienstverlening:

  • hypno- en psychosociaal therapie
  • in de letselschade: re-integratie begeleiding en regisseurs functie
  • voor werknemers en werkgevers: arbeidsdeskundige beoordelingen
  • in coaching: herstelcoaching
  • in arbo consultancy: adviezen voor het opzetten van verzuimbeleid, cq hulp bij de uitvoering hiervan
  • in consultancy: op het gebied van sociale zekerheid

Chris heeft meer dan 25 jaar ervaring als arbo-adviseur, manager, verzuimcoach en arbeidsdeskundige voor diverse landelijke arbodiensten, onder anderen voor ArboNed en Maetis/Ardyn. Het vak van arbeidsdeskundige heeft zij geleerd bij Margolin en Maetis/Ardyn. Vervolgens heeft zij vanaf 2011 het letselschade vak geleerd bij BSH (Van Brunschot - Van Summeren - Hagoort). Daarnaast is zij werkzaam geweest als arbeidsdeskundige bij UWV Werkbedrijf Arnhem.

De arbeidsdeskundigen en consultants van Synapsis BV werken landelijk, en zijn allemaal professionals die zich maximaal inzetten voor duurzame inzetbaarheid van letselschadeslachtoffers en (ex-)werknemers. Daarnaast werken wij met een netwerk van jobhunters, re-integratiespecialisten, psychologen en ergotherapeuten.

Onze arbeidsdeskundige dienstverlening is getoetst aan en gebaseerd op de richtlijnen van de Stichting Register Arbeidsdeskundigen. Onze arbeidsdeskundigen zijn gecertificeerd bij het Hobéon SKO en volgen regelmatig bijscholingstrajecten. Bovendien heeft Chris een opleiding voor Herstelcoaching (o.a. voor de Letselschade) gevolgd bij Quasir.

Letselschade-begeleiding

Begeleiding van letselschade slachtoffers:

Vanaf 2011 heeft Synapsis BV ervaring in de letselschade. Sinds 2014 beweegt Synapsis BV zich als kleine onderneming binnen de grote spelers in het veld betreffende Letselschadebegeleiding. Wij werken met vele grote verzekeraars, belangenbehartigers en tussenpersonen.


De website van Synapsis BV is beveiligd door middel van een SSL certificaat.