Opdrachtgevers over Synapsis (20 reviews, lees meer):

Opdrachtgevers over Synapsis:   

Herenbos re-integratie:

Ik heb de dienstverlening als prettig ervaren. De communicatie was altijd duidelijk en de rapportages waren netjes en verzorgd.   

Danny Arens, casemanager verzuim:   

De samenwerking met Synapsis is als zeer prettig ervaren. De arbeidsdeskundigen beschikken over veel kennis en kunde. De rapportages zijn helder en kwalitatief sterk. Al met al een aanrader om deze provider in te zetten!   

De heer T., Directeur van den Burg groep:   

Synapsis geeft kundige begeleiding en de adviezen zijn van toegevoegde waarde. In aantal trajecten hebben ze ons voorzien van de juiste adviezen om tot snelle inzichten en oplossingen te komen.   

(Trajecten geboden als: arbeidsdeskundige onderzoek, verzuim casemanagement, 2e spoor traject, loonwaardemeting, deelname aan sociaal medisch overleg, WIA begeleiding.)   

Janine van Ool Clusterleider Pluryn Wijchen & Druten:

Dank voor het rapport. Ik heb de werkwijze en uitvoering van het onderzoek als prettig ervaren. Je geeft als Arbeidsdeskundige duidelijk de verwachtingen weer van het onderzoek en weet in een korte tijd veel informatie te verzamelen tbv het onderzoek.

Anita van der Wielen, NIVRE-registerexpert personenschade bij FNV:

Ik heb Chris Scholte leren kennen toen zij een presentatie op ons kantoor gaf over haar werkzaamheden. Haar aanpak sprak mij direct aan. Toen een aantal maanden later van een verzekeraar in een van mijn zaken het voorstel kwam om Chris in te schakelen, hoefde ik daar dan ook niet over na te denken.
Ik vind dat zij grondig te werk gaat en creatief is in het vinden van oplossingen. Zij is meedenkend en meevoelend, maar niet te soft. Ze stelt reële doelen en behoudt goed de regie. Chris doet wat ze belooft, maar zal niets beloven wat ze niet kan waarmaken. Ik vind dat zij met haar aanpak toegevoegde waarde biedt in het letselschaderegelingsproces.

Mw G., casemanager van Robidus in opdracht van diverse landelijke bedrijven

Ik ervaar de samenwerking met Synapsis als proactief, meedenkend met de opdrachtgever maar ook meevoelend met betrokkene. Menselijke benadering in de gesprekken met een zakelijke inslag.
De reactietijd na het uitzetten van de aanvraag is snel. Nadat het gesprek met betrokkene heeft plaatsgevonden vindt een snelle telefonische en schriftelijke terugkoppeling plaats.
Bij de voorverkenning behoort wederzijds vragen stellen en adviezen geven tot de mogelijkheden. Daarbij wordt ook de ex-werkgever benaderd en gehoord. De rapportages zijn inhoudelijk goed en begrijpelijk en is iets waarmee het reintegratie bureau prima aan de slag kan.
Ook de nazorg is van prima kwaliteit en voegt een extra stukje toe aan de goede en prettige dienstverlening van Synapsis”.

Adrie van Kampen, Letselschade regelaar, NIVRE Register-Expert, AFDELING LETSELSCHADE Personenschade FNV

De samenwerking met Synapsis-Advies heb ik als prettig, toegankelijk en effectief ervaren. Bij het aannemen van een opdracht komt men snel uit de startblokken. Er vindt regelmatig contact plaats met de cliënt en over deze contacten vindt goede afstemming plaats. Lastige dossiers worden niet uit de weg gegaan.

mr.L.M.M. (Luc) Rohof, letselschade advocaat, Verweij advocaten:

Helaas komt het vaker voor dat wat kwetsbare jongere cliënten dreigen weg te zakken na een ongeval. Behandelingen en therapieën bieden leveren niets op en zij kunnen de slag niet maken naar herstel. Dan schakel ik Synapsis in voor herstelcoaching of voor arbeidsdeskundige letselschade begeleiding en re-integratie. Met haar frisse doortastende en professionele aanpak weet Chris Scholte samen met de cliënt bijna altijd de weg naar herstel te vinden.

De heer G vd M, Directeur SBB Zorginstellingen

Mevrouw I. Stein heeft namens Synapsis voor SBB Zorginstellingen een 2e spoor reïntegratietraject begeleid voor één van onze medewerkers. Een zonder meer verfrissende en pragmatische aanpak. Direct, energiek, empathisch én resultaatgericht. Zo kan het dus ook! Bedankt, we weten je te vinden als het weer nodig mocht zijn!

Mw. D. S, Verzuimadviseur Pluryn

Ik heb de samenwerking met Synapsis in de afgelopen periode als prettig en constructief ervaren: Chris is deskundig: vriendelijk maar beslist adviseert zij medewerker en leidinggevende over de te nemen vervolgstappen. In de voor de medewerker vaak pijnlijke fase van het erkennen en aanvaarden van eigen beperkingen heeft zij een heldere boodschap die zij met empathie en zakelijkheid communiceert. Zij legt zo een goede basis voor het verdere verloop van de reintegratie. Dank je voor je deskundig advies!

G vd M Directeur Zorginstellingen SBB

Mijn complimenten betreft de uitvoering van het onderzoek: qua inhoud een perfecte balans tussen wat moet en wat kan. Een prettig gesprek plus een duidelijke en snelle oplevering van het rapport. (reactie op arbeidsdeskundig onderzoek)

S. Beijer, P&O adviseur WSP Parkstad

Wij zijn tevreden over de samenwerking met Synapsis en dan met name de proactieve houding van Chris en haar empathisch vermogen. Chris weet haar communicatie goed af te stemmen op haar gesprekspartner. Is duidelijk in wat de klant/ medewerker van haar mag verwachten en komt haar afspraken na. Verdiept zich in de casus en de betreffende organisatie om op deze wijze mee te kunnen denken in oplossingen, daarnaast geeft zij een realistisch beeld van de situatie.

E. Snackers, jobcoach WSP Parkstad

Wij zijn tevreden over de dienstverlening en waarderen de helder en duidelijk geformuleerde arbeidsdeskundige adviezen, het meedenken in oplossingen en het correct nakomen van gemaakte afspraken voor alle betrokken partijen.

N.D. specialistisch casemanager verzuim bij Dienst Justitiele inrichtingen, Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ik heb de samenwerking met Chris Scholte van Synapsis als prettig, constructief en positief ervaren. Het arbeidsdeskundig onderzoek is voor zowel werkgever als werknemer goed verlopen en wij zijn tevreden over de rapportage. De rapportage is helder, duidelijk, professioneel en geeft duidelijke inzichten voor de te nemen stappen in de toekomst. We kunnen hier mee verder. Bedankt!

Folkers Toegangstechniek BV, Elsbeth Gulliker

Chris Scholte van Synapsis-Advies hebben wij als bedrijf leren kennen als een betrokken persoon voor alle partijen (werknemer, werkgever, verzekeraar). Een dame met verstand van zaken en een duidelijke uitleg.

Qare Nederland

Synapsis handelt snel en kundig! Binnen een werkdag worden aanmeldingen opgepakt, afspraken worden op zo’n kort mogelijke termijn gepland en de arbeidsdeskundige rapportages worden snel opgeleverd én zijn van goede kwaliteit!!

Arbeidsdeskundige Chris Scholte is verbaal sterk en vaardig, wat maakt dat zij voor verschillende doelgroepen inzetbaar is en hiervoor ook een goede gesprekspartner is!

Mirjam Pappot, Register Arbeidsdeskundige, Radboudumc Nijmegen

Voor het RadboudUMC is Chris Scholte, Synapsis Advies, verantwoordelijk voor de Arbeidsdeskundige onderzoeken in het kader van de Ziektwet, waarvoor wij ERD zijn.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, Chris reageert snel op de aanvragen voor een AD onderzoek en is flexibel in de locatie voor het intake gesprek. Zij is integer, neemt direct contact op wanneer er onduidelijkheden zijn, overlegt waar nodig en stemt af met de opdrachtgever en de cliënt over de inhoud.
Zij levert snel en vakkundig inhoudelijk arbeidsdeskundig advies en haar rapportages zijn helder en duidelijk.
Zoekt u een professional op het gebied van verzuim en reïntegratie? Ik kan u Chris van harte aanbevelen.

Ingrid Stein-Theunissen, Operationeel Manager Apac Arbodienst

Chris Scholte van Synapsis is een zeer ervaren arbeidsdeskundige. Zij is uiterst deskundig op elk gebied in de arbeidsdeskundige dienst verlening.
Chris is in staat om zeer duidelijke beoordelingen uit te voeren, daarvan een zeer zorgvuldige arbeidsdeskundige verslaglegging op te stellen die aan de gestelde criteria voldoet, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Ze is kritisch, vraagt door bij alle partijen en werkt nauw samen met alle betrokkenen. Chris is een arbeidsdeskundige die een stap extra doet voor opdrachtgever, werkgever en cliënt.
Door haar bevlogenheid en vakbekwaamheid geeft zij je als verwijzer, werkgever en cliënt alle vertrouwen.

Reactie opdrachtgever Robidus, Casemanager T.:

Fijne partij Synapsis. Vooral in doorlooptijden en communicatie. Kan de rest een voorbeeld aan nemen.

M. Lont en S. Pruim, medewerkers Robidus Interventie Services:

  • Snelle planning onderzoek na aanmelding
  • Altijd vooroverleg met de casemanager om de neuzen dezelfde kant op te hebben
  • Snelle rapportage na onderzoek
  • Vakkundig en materiedeskundig
  • Prettig in de omgang
  • Goed bereikbaar voor overleg of vragen
  • Positieve geluiden vanuit onze casemanagers binnen Robidus over de samenwerking