Cliënten over Synapsis letselschade (31 reviews, lees meer):

Cliënten over Synapsis letselschade:   

De begeleiding begon met een intake gesprek, deze is als erg prettig ervaren. Chris komt over als een dame die snel de zaken oppakt en duidelijke uitleg geeft. Daarna heeft de letselschade-arbeidsdeskundige snel acties ondernomen naar het UWV (ik had een WW uitkering), mijn reintegratiecoach (ingezet via het UWV) en met de verzekeraar. Ze heeft voor mij geregeld dat er een vergoeding kwam zodat ik eencursus kon doen om mijn heftruckcertificaat te halen. Daarna is er versneld gesolliciteerd en heb ik weer, ondanks mijn beperkingen, een baan gevonden. Helemaal blij mee. Bedankt voor de fijne begeleiding!!

Letselschade cliënt, anoniem.

 

Ik ben erg blij met de begeleiding om ander passend werk te zoeken. Chris van Synapsis geeft mij de tips en trics om hiermee zelf aan de slag te kunnen. Ook al is het contact veel via beeldbellen geweest, wegens de Corona, heb ik er toch veel aan omdat ik nu toch in een nieuw zoek gebied, een nieuwe functie kijk. Ik ben super gemotiveerd om snel aan een baan en een opleiding te komen!”.

Dhr T te A.

 

In het kader van herstelgericht letselschadebegeleiding, ervaar ik jouw hulp (C. Scholte) als essentieel. Je bent daadkrachtig en dat is prettig. Dat is iets waarin ik zelf nu soms tekort schiet, wegens mijn huidige klachten. Daardoor het heel fijn is dat jij achter me staat, meedenkt en actie onderneemt waar het nodig is. Alles in overleg. Je coachende werkwijze is fijn om echt mijn verhaal bij je te kunnen doen, ik voel me gehoord. Je bent warm, meelevend, oordeel loos en tegelijk confronterend, wat me weer verder helpt om herstelstappen te zetten. Ik ervaar dat dat heel nodig is in dit traject. Het zorgt ervoor dat ik mijn eigen keuzes, met jouw begeleiding, met meer vertrouwen kan nemen. Ik ervaar je als een goeie sparringpartner en deskundig in je vakgebied. Ik hoop dat ik je hulp kan blijven gebruiken”.

Letselschade cliënte L.B uit N.

 

Ik ervaar jouw begeleiding positief. In de vragen die ik heb ben je kort en krachtig, je beantwoord ze goed, dat zorgt voor duidelijkheid.

Ik heb het idee dat je me verder goed begrijpt en je probeert ook rekening te houden met waar mijn grenzen zijn. Omdat ik het zelf lastig vind om mijn eigen grenzen aan te geven. Dit waardeer ik. Chris, je bent een fijne hulpverlener.”

mw K. V voormalig officemedewerker met letselschade

 

In 2018 ben ik aangereden, waarbij ik klachten (whiplashachtige klachten) opliep.
Ik ben zelf aan het zoeken geweest wat voor mij de beste behandeling was. Ik had diverse behandelingen gehad, helaas zonder resultaat.
Mijn letselschade advocaat heeft toen samen met de aansprakelijke verzekeraar overlegd om een onpartijdige letselschade arbeidsdeskundige in te schakelen om mij te begeleiden: dat werd Chris Scholte van Synapsis.

De eerste kennismaking was bij mij thuis wat ik heel fijn vond. Het voelde meteen goed met Chris.

Ze kwam meteen met een voorstel voor een herstelplan, een plan waar ik me helemaal in kon vinden; onder andere acties voor een behandeltraject, contacten met mijn bedrijfsarts en de werkgever.

Ik had ook voor het eerst het gevoel dat ik begrepen werd. Dat was het meest fijne gevoeld: het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Het enige waar ik in het begin aan moest wennen, dat ik contact met haar op moest nemen, of het nu belangrijk was of onbelangrijk: leren hulp vragen. Ik was gewend om alles alleen te doen, maar inmiddels heb ik mijn weg gevonden om haar met alles op de hoogte te brengen, want zo kan ze mij ook de beste hulp bieden.

Ik ben blij dat Chris er voor mij is: Iemand die je helpt daar waar nodig is, iemand waarop ik terug kan vallen. Iemand die met je meedenkt en iemand die je bij staat: of het nu invullen van papieren is of om het meegaan naar afspraken. Ze is in haar vakgebied deskundig, ook haar rapporten zijn volledig.

Naast dit alles stelt ze mij op mijn gemak wat bij mij heel veel stress en prikkels weg neemt, zodat ik mij kan richten op mijn herstel en mijn toekomst”.

Mevrouw B. Es uit N. Voormalige huishoudelijk medewerker bij een thuiszorgorganisatie

 

“Als belangenbehartiger schakel ik in letselschadezaken graag Chris Scholte van Synapsis in voor arbeidsdeskundige begeleiding. Zij hanteert korte termijnen, onder meer voor het brengen van een bezoek aan de betrokkene en het opstellen van haar rapportage(s). Haar advies zijn inhoudelijk professioneel en hanteerbaar. Deze zijn acceptabel voor de aansprakelijke verzekeraar.

Daarnaast communiceert Chris helder en direct, hetgeen als zeer prettig wordt ervaren, door mij als belangenbehartiger, maar ook door de betrokken letselschade slachtoffer.
Betrokkenen weten waar zij aan toe zijn dan wel wat de vervolgstappen zullen zijn. Daarbij komt dat Chris oog heeft voor de emoties van betrokkenen, wat een zeer belangrijk aspect is. Ze heeft aandacht, geeft erkenning en advies. Verder houdt Chris gedurende het begeleidingstraject adequaat, pro-actief en consequent een vinger aan de pols. Zij doet wat nodig is. Zo gaat Chris bijvoorbeeld mee naar WIA-beoordelingen van het UWV, wat ten goede komt aan wat er aan de orde is. Ik kan een en ander met een gerust hart aan Chris overlaten”.

De heer R. P. Belangenbehartiger van letselschadebureau O.

 

“Beste Chris, De letselschade-begeleiding van jou is top. Je hebt mij tijdens onze kennismaking duidelijk uitgelegd wat je voor me kon betekenen. Je hebt mij in het intensief reïntegratietraject begeleidt. Je hebt mij de mogelijkheden uitgelegd hoe ik op termijn kan terug keren in eigen werk (na een ongeval) en mij hierbij prima ondersteund.
Zelf heb je een aantal mogelijkheden uitgezet zoals het detacheren voor 3 maanden een nieuwe werkgever waarmee contacten zijn gelegd en contacten gelegd met een nieuwe werkgever en mijn opleiding. De detachering is niet gelukt omdat wij geen medewerking kregen van mijn werkgever.
Ik vroeg jou of je het contact met mijn werkgever wou overnemen, omdat de communicatie met hem mij veel stress gaf. Je hebt tijdens dit traject mijn werkgever gesproken en op zijn reintegratie verplichtingen gewezen op een vriendelijke wijze. Hij wilde niet meebewegen. Toen ik aangaf om weg te willen bij deze werkgever heb je mij duidelijk uitgelegd waar ik op moet letten als ik bij een andere werkgever aan het werk ga. Vooral letten op mijn fysieke en lichamelijke gesteldheid.
Ook heb je contacten gelegd met een nieuwe werkgever voor het aangaan van een nieuw dienstverband en met mijn opleiding, zodat dit kon doorlopen.
We hebben samen ervoor gezorgd dat ik na mijn herstelmelding bij de nieuwe werkgever vanaf 1 mei 2020 aan het werk mag en dat ik daarna vertel hoe het is gegaan. Blij mee!
Hartelijk dank voor de begeleiding en steun”.

Mw B. van Rijssel, verzorgende ig in opleiding, na ongeval geplaatst bij een andere werkgever met voortzetting van haar opleiding (naam met toestemming gepubliceerd).

 

Enige tijd geleden werd ik door mijn letselschade belangenbehartiger voorgesteld aan Chris, arbeidsdeskundige en herstelcoach in de letselschade. In eerste instantie was ik wat afwachtend, ik had helemaal geen zin in nog een persoon waardoor ik begeleid zou worden. Direct na het kennismakingsgesprek werd ik enthousiast. En gaandeweg de begeleiding bleef ik dit gevoel houden. Eindelijk had iemand die de regie mede op zich nam. Ik had zodoende minder aan mijn hoofd en kon werken aan verder herstel.
Chris is uiterst vakkundig, weet inhoudelijk waar ze over praat, is heel duidelijk en to the point, erg betrokken, iedere keer weer goed op de hoogte van mijn dossier, voelt goed aan wat ik nodig had en geeft nuttige tips. Ook vond ik het erg prettig dat je erbij was met de gesprekken met mijn werkgever en het uwv.
Kortom, ik ben uitermate tevreden over de begeleiding. Bedankt hiervoor.

Mw B. M, met begeleiding en interventies terug in passend werk bij de eigen werkgever, docent MBO

 

Beste Chris, Ik heb de herstelgericht arbeidsdeskundige begeleiding van jou via Synapsis als prettig ervaren. Je hebt me bijgestaan met je doortastendheid door mij te helpen met de problemen met mijn werkgever, door te bemiddelen en ze te wijzen op hun verplichtingen naar een werknemer. Ook heb je me naar het juiste hersteltraject begeleid.
Zelf was ik er waarschijnlijk niet uitgekomen of had het traject veel langer kunnen duren.
Je hebt me geholpen met de vele vragen en problemen die je in zo'n traject tegen komt wat zeer prettig is, want er komt al genoeg op je af. Gelukkig ben ik weer volledig aan het werk mede dankzij jou hulp. Bedankt.

Mevrouw M. Den Broeder (met toestemming vermelding van de naam), letselschade cliënt, met begeleiding en interventies volledig terug in eigen werk als docent/kok ROC

 

Mijn kwetsbaarheid was het uitgangspunt dat ik deelde tijdens ons gesprek. De verfijning die jij als arbeidsdeskundige hierbij inzette geeft veel ruimte en openheid om eerlijk naar de situatie te kijken. Ook al heeft het dan niet geleid tot een verbetering of tot grote mogelijkheden zoals inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, wat u mij wel hebt gegeven is hoop en geruststelling. Hiervoor mijn dank! Het rapport was voor mij helder en duidelijk.

Voormalig ervaringsdeskundige bij een GGZ instelling

 

Ik heb jouw begeleiding als prettig ervaren, je bleef door de bomen het bos zien, recht door zee, doortastend en de juiste benaderingswijze gekozen richting werkgever. Hierdoor bleek er toch meer mogelijk te zijn in werk dan de werkgever zelf zou doen/denken. Ik begreep ook van mijn leidinggevende dat ze je adviezen en begeleiding op prijs stelde. Ik heb jouw persoonlijk bemiddeling zeer op prijs gesteld. Ik durf wel te stellen dat ik uiteindelijk op mijn eigen afdeling, met een aangepaste functie, kan blijven werken, door jouw inzet. Dat ondanks mijn beperkingen die veel effect hebben gehad op mijn leven en werk. Dit alles is zeker te danken aan jouw goed getimede voorstellen tijdens de gezamenlijke gesprekken en jouw actieve begeleiding aan mij en aan mijn werkgever. Bedankt !

Mevrouw I.B wetenschappelijk onderzoeker, letselschade client met NAH, herplaatst in ander passend werk bij de eigen werkgever

 

Beste Chris, Ik vond je als arbeidsdeskundige in het gesprek voor de arbeidsdeskundige beoordeling heel duidelijk en betrokken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Je hebt in het kader van de wetgeving toch rekening gehouden met mijn persoonlijke wensen ook al wijken die misschien wat af van het normale. Ik kan met jouw advies weer verder. Dus heel erg fijn allemaal! Thanks daarvoor!!

De heer B. H, cliënt bij arbeidsdeskundige beoordeling in de ziektewet (ziek uit dienst)

 

Vandaag een afspraak gehad op het gezellige kantoor van Synapsis gehad voor een arbeidsdeskundige beoordeling van mijn zoon. De arbeidsdeskundige van Synapsis is een top mens die kijkt naar de mens achter het dossier. Heel fijn om zo gehoord te worden.

Mevrouw R. V. Moeder van een cliënt bij arbeidsdeskundige beoordeling in de ziektewet (ziek uit dienst)

 

Wat is het snel gegaan! Als wat je voorheen deed, niet langer meer gaat, is het heel fijn dat je een deskundig en daadkrachtig persoon als Chris, de letselschade arbeidsdeskundige. Iemand die je tegenover je hebt die met je meedenkt. Door haar heldere en transparante aanpak kon ik de chaos in mijn hoofd filteren en werd mijn doel steeds concreter. Door haar professionele, coachende begeleiding kreeg ik zicht op een nieuwe invulling op de arbeidsmarkt en mijn toegevoegd waarde hierin. Ik heb zo veel van haar geleerd, maar mocht het uiteindelijk allemaal vanuit mezelf ontdekken en doen! Zij was voor mij ook de verbindende factor tussen alle partijen waarmee ik mee te maken had. Ze heeft mij geholpen in een oriëntatie naar omscholing en bijgestaan in de contacten met het UWV.
Uiteindelijk heb ik voor een omscholing gekozen met een mooi perspectief voor de toekomst. Ik heb ontzettend veel zin om na het afronden van mijn opleiding binnenkort als kindercoach aan de slag kan gaan. Ik kan niet wachten! Zonder haar had ik deze route op mijn levenspad voor onmogelijk gehouden.

Mevrouw S.S, voormalig dtp-er, nu omgeschoold, letselschadecliente

 

Ik heb de letselschade begeleiding van Synapsis als prettig ervaren en ik ben blij dat bepaalde zaken helder zijn geworden. Zonder deze ondersteuning was het misschien wat lastiger geweest voor mij om alles in zijn geheel te regelen richting mijn terugkeer naar mijn studie na mijn ongeval. Nu heb ik meer overzicht. De letselschadebegeleider Chris van Synapsis weet van aanpakken en dat geeft het gevoel dat je als persoon serieus genomen wordt. Daarnaast is Chris haar werkwijze duidelijk en overzichtelijk, op die manier weet je waar je aan toe bent. Er is een goede balans tussen eigen inbreng en de visie van Chris. Verder maakt ze duidelijke rapporten die een goede weergave zijn van de ondernomen acties en situatie.

Mevrouw N. v. B, HBO student, letselschadecliente

 

Het intakegesprek heb ik als fijn ervaren. Ik kreeg het gevoel dat er eindelijk iemand was die me gaat steunen en helpen om met beide benen weer op de grond te staan. Jullie zijn erg van aanpakken heb ik gemerkt en al snel aan de slag met alles gegaan. Bedankt daarvoor.

Mw. J. S. letselschadeclient, ex uitvaartverzorgster

 

Ik heb erg goede begeleiding gehad van Chris Scholte, letselschade arbeidsdeskundige. Zij heeft mij geholpen bij de contacten met mijn opleiding. De communicatie met haar verliep erg goed en vlot. Dit vond ik erg fijn, ik wil je graag bedanken voor al je moeite en inzet,

De heer R. W. te D, student, letselschadeclient

 

Ik ben heel erg blij met de hulp Synapsis advies, het voelt fijn om iemand te hebben die je steunt . Daar waar ik geen alternatieve oplossing zag, hielp Synapsis advies mij met een oplossing die er wel is.

Dhr B.B te A, letselschade cliënt/student

 

Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop Chris Scholte mij als arbeidsdeskundige heeft geholpen met het terugkeren in mijn eigen baan. Door kordaat optreden bij mijn werkgever en hun op bepaalde punten te wijzen , waardoor ook ik meer inzicht kreeg in bepaalde zaken waar ik geen weet van had , ga ik gelukkig weer beginnen en kan ik mijn vaste baan van 17 jaar behouden. Dank je wel Chris voor al je hulp en moeite in deze zaak en ben blij dat jij aan mijn zijde stond. Ben hierdoor weer een stuk wijzer geworden.

Dhr. R van E, logisitiek medewerker, letselschade cliënt

 

ik vind het fijn dat er wat meer schot is gekomen in de reintegratie. Ik wil graag volledig in eigen werk gaan werken, met deze begeleiding is er nu kans dat dit gaat lukken.  De voortvarende aanpak van Chris Scholte  geeft mij een goed gevoel, dat vind ik heel belangrijk."

Mw. M. B ., letselschade cliënt.

 

Chris, bedankt voor alle goede zorgen naar het zoeken van een passende opleiding. Ik ben blij dat je me hebt geholpen meer inzicht te krijgen in wat ik wel en niet aankan. Het was prettig om met je te praten, fijn dat je het vanuit meerdere perspectieven bekijkt.”

Mw. E. d. P., letselschade cliënt.

 

Communicatie verloopt vlot en prettig. Ik ben door de gevolgen van het ongeval meer onzeker geworden. Ik voel me verdwaald tussen alle hulpinstanties en vind het prettig dat ik met Chris (de arbeidsdeskundige van Synapsis) kan overleggen bij het maken van keuzes. Ik kan met alles bij haar terecht en het wordt goed en vlot opgepakt.”

Dhr. J. R., letselschade cliënt, werkzaam als montageleider.

 

Ik heb het gesprek met de arbeidsdeskundige als prettig ervaren. Ik voelde me gehoord en serieus genomen. De gegeven adviezen zijn welkom en bruikbaar".

Mw M. J. te W., letselschadeclient, werkzaam als spw-er.

 

Synapsis is voor mij nu sinds een jaar een grote ondersteuning bij het begeleiden van mijn trajecten en voor het vinden van passend werk. Er is regelmatig een afspraak telefonisch of aan huis om belangrijke zaken te bespreken. Ook kan ik altijd bellen of mailen wanneer ik nieuwe informatie heb, of wil overleggen over zaken die op dat moment spelen. De verslagen worden altijd eerst als concept voorgelegd en zijn helder en deskundig. Als persoon met letselschade, kan ik Synapsis dus aan iedereen aanraden!

Mw. L.J., voormalig doktersassistente (letselschade cliënt)

 

Vandaag kreeg ik bericht van het UWV dat mij een IVA uitkering is toegekend. Dit zou niet in dit stadium al gebeurd zijn zonder uw doortastendheid. Ik wil u dan ook graag nogmaals hartelijk bedanken”.

Dhr. G. B., voormalig hoofd behandeling psychische gezondheid

 

Ik heb onze samenwerking positief ervaren, voelde me tijdens onze gesprekken op mijn gemak, kon mezelf zijn. Ook jouw begeleiding bij ARBO, UWV en werkgever is goed verlopen. De gemaakte afspraken zijn altijd keurig nagekomen. Jouw adviezen heb ik als waardevol en leerzaam ervaren, ondanks dat we het niet altijd meteen eens waren. Het feit dat ik een beroep op je kan doen als het nodig is, wordt zeer gewaardeerd.

Henri, voormalig voeger (letselschade cliënt)

 

Chris gaf mij gelijk het gevoel dat ze er voor mij was. Niet voor de ene partij, ook niet voor de andere. Ze was er voor mij wat mij een gerust gevoel gaf. Ik hoefde mijzelf niet te verdedigen. Daarnaast heeft zij ervaringen in de sector waarin ik werk waardoor ik me in onze gesprekken begrepen voelde. Haar tempo van werken is hoog. Ze houdt zich aan beloftes en laat merken je echt te horen. Ze denkt mee maar laat de bal bij jou liggen. Dit zodat ik dit proces in mijn eigen tempo kon uitvoeren. Chris staat in mijn ogen voor empathisch sociaal en professioneel begeleiden.

Britt, verpleegkundige/ praktijkondersteuner

 

Ik heb jouw begeleiding als goed ervaren, je hebt me overal goed bij geholpen. Ons voornaamste doel was werk zoeken (werk is gevonden), een opleiding starten en daarna iets voor mezelf gaan beginnen. Ik ben goed op weg! Bedankt voor je hulp.

Anoniem

 

Ik heb de begeleiding van Synapsis erg prettig gevonden, zowel wat er tot nu toe is bereikt als de samenwerking met Chris. Chris ziet goed hoe ze me het best kan stimuleren op momenten dat het minder gaat en wanneer er juist veel werk verricht is. Zonder haar begeleiding had ik lang niet zoveel op kort termijn bereikt.

Anoniem

 

Ik kan met uw advies instemmen. Ik heb het gesprek met u zeer op prijs gesteld.

Anoniem

 

Bij deze wil ik graag de complimenten geven aan Chris Scholte van Synapsis, die mij al enkele maanden begeleidt als letselschade cliënt. Als arbeidsdeskundige is zij zeer gemotiveerd en oplettend wat er allemaal speelt, ze gaat vooral door tot er iets is bereikt. Voor mij is het belangrijk is dat ik de regie kan houden, ze overlegt altijd eerst voordat ze actie onderneemt. Met name het rapport wat ze maakt legt ze bij mij voor ter goedkeuring. De mate van ondersteuning is zeer breed, en is gekenmerkt door de inhoudelijke deskundigheid en ervaring.
Op menselijk gebied heeft zij een luisterend oor, haar aanspreekwijze is zeer prettig en ik krijg de aansporing die ik af en toe nodig heb. Ik ervaar haar als een zeer fijne persoonlijkheid, zij is altijd vrolijk. Wat ik vooral als heel prettig ervaar is de duidelijkheid en haar voortvarendheid: ze neemt snel actie waardoor de dingen snel geregeld zijn. Punten die door haar begeleiding bereikt zijn:
- Job-Hunter van Synapsis is ingeschakeld die op zoek is naar werk, inmiddels ben ik gestart met een werkervaringsplek.
- De ondersteuning voor het regelen van een aangepaste auto
- Het inzetten voor de regeling van het aangepaste Rijbewijs en de Invalide parkeerkaart.
- Professional ingeschakeld die hulpmiddelen heeft besteld voor in huis
- Meegedacht en stimuleert om behandeling aan te gaan

Ik wil je nogmaals bedanken voor alle genomen moeite vooral voor je inzet en volhouden tot het is gelukt. En wat je nog allemaal voor me gaat doen en regelt!!

De heer A. B. te V., letselschade cliënt, ex- industrieel schoonmaker.

 

INFO: Arbeidsdeskundig re-integratie onderzoek