Cliënten over Synapsis stress- en burn-outcoaching / hypno- en psychosociaal therapie (2 reviews, lees meer):

Cliënten over Synapsis herstelcoaching:   


Je bent een kanjer als persoon, sterk en liefdevol, je reflectieve vermogen is groot. Ik hoop voor de branche en betrokkenen, dat je heel veel gaat werken als herstelcoach. Dank voor je openheid tijdens de opleiding tot herstelcoach.   

M. Levelink, Manager Opleiding en Advies, Quasir   


Ik heb je gedurende de opleiding herstelcoaching ervaren als een kordate, oprechte vrouw, met focus. Tijdens de coaching weet je als coach rust weet in te zetten en je hebt oprechte aandacht voor de kandidaat. Hierbij heb ik als “gecoachte” het gevoel dat ik bij jou verder kan komen.

L. van Veenendaal, trainingsacteur


Ik heb de herstelcoaching als prettig, zeer goed ervaren. Chris, de herstelcoach kijkt actief met mijn denk- en gevoelsleven mee en helpt mij op een andere zienswijze te krijgen. Ik ben ondersteund om zelf mijn plan van aanpak met activiteiten op te stellen waarbij ik tot verder herstel denk te komen. En, het heeft echt geholpen. Door aan mijn actiepunten te werken, ben ik meer in balans gekomen. Verder waardeer ik het dat ik uitgebreid mijn verhaal kan vertellen over mijn situatie en voel me hierin erg gehoord en begrepen. Een fijn gevoel. Bedankt Chris.

Mevrouw L.J te O, letselschadecliente