Mw O. V. E.  te R.

Ik ken Chris sinds een jaar en kom regelmatig naar haar praktijk in Nijmegen, waar zij een hypnotherapie sessie met mij doet. Dit in verband met klachten als gespannenheid, niet lekker in mijn vel zitten, belemmeringen om mijn doelen neer te kunnen zetten, en klachten van rouw na verlies.

Mijn ervaring met Chris als mijn therapeut is heel goed en ik kan haar van harte aan andere mensen aanbevelen. Wat ik als heel prettig ervaar, dat ik bij haar helemaal mijzelf kan zijn en ik voel mij bij haar heel veilig en in goede handen. Ze is een ervaren therapeut. Tijdens elke sessie voel ik haar warme en liefdevolle aandacht. Tijdens de sessies is zij heel goed op mij afgestemd en volgt mij heel goed, wat ik als heel prettig ervaar.

Uit de sessies die ik bij Chris heb gehad, kwamen mooie en zeer waardevolle inzichten en antwoorden, waarmee ik zeker heel veel kan.

Ook in gevoelens, emoties en situaties, die ik voorheen niet kon plaatsen, heb ik na de hypnotherapie sessies veel meer helderheid verkregen.

De hypnotherapiesessies ervaar ik heel helend en ondersteunend.

11-5-2022