Ik ben bij Chris terecht gekomen via een coachingtraject vanuit mijn werk. Daarin was ruimte om ook aan mijn angsten te werken. Mijn klachten met betrekking tot claustrofobie werd, op mijn verzoek, als eerste aangepakt. Ik had aan één hypnose-sessie genoeg want de dag erna stapte ik zonder problemen in een lift, wat daarvoor absoluut nooit zou zijn gebeurt.

Daarna nog een sessie specifiek toegespitst  op klachten met vliegen. Ik heb geen vliegangst maar ook hier het beangstigende gevoel van het er niet uit kunnen veroorzaakte altijd veel stress tijdens vliegvakanties. Met de Pinksteren een korte stedentrip naar Spanje gemaakt en ik heb nog nooit met zoveel plezier en ontspanning de vliegreis beleeft!

Chris, dank je wel voor je deskundigheid, persoonlijke aandacht en de tijd die je voor me hebt genomen.

12-6-2022