Mw. J.P. te O, industrieel medewerker, Juli 2023

Juli 2023 Hypnotherapie en arbeidsdeskundige begeleiding bij letselschade client

Ik ben door een ongeval in een situatie gekomen wat me veel pijn en verdriet, onmacht en angst heeft gebracht. Ik ben mijn werk kwijt geraakt en door fysieke beperkingen na het ongeval. Als therapeut bracht Chris mij veel duidelijkheid en rust in de gesprekken en de hypnose-sessies die wij hadden. Ook heeft zij mij meer aan het denken gezet en geleerd om met situaties om te kunnen gaan, wat daarvoor heel moeilijk was. Hierdoor kan ik beter met alles omgaan en ervaar ik wat meer rust en acceptatie.
Als Arbeidsdeskundige heeft Chris mij super en goed geholpen met het papieren werk, wat mij veel stress opleverde. Dit in de omgang met mijn werkgever, de arbodienst en het UWV bij de WIA beoordeling. Chris is kordaat en fijn in de communicatie. Ze gaf uitleg en nam veel stress bij mij weg door zaken voor met mij te regelen.
Ik ben blij, tot op de dag van vandaag, dat Chris mij zo goed geholpen en gesteund heeft. Voor mij krijg je een dikke 10! Nogmaals bedankt!”

Mw. J.P. te O, industrieel medewerker