Ik kwam bij Chris, via mijn werkgever in het kader van een stress-en burnout traject.   

Het traject heb ik als erg prettig, maar ook af en toe heftig ervaren. Van te voren wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Ik ging er ook redelijk blanco in. Maar ik denk dat we op de juiste momenten de juiste onderwerpen hebben opgepakt. Tijdens elke sessie werd er op een onderdeel van mijn stressgedachten gefocust, waardoor we alles waar ik tegen aan liep hebben behandeld.
We hebben herinneringen geraakt die er diep zaten, maar nooit verwerkt waren. Dit was emotioneel zwaar, maar heeft geholpen mijn gedachten om te zetten. Ik ben nog steeds verrast hoe we in een paar sessies zulke grote stappen hebben kunnen zetten tot mooie dingen.
Het traject heeft mij opgeleverd dat ik bepaald oud zeer beter een plek heb kunnen geven. Dat negatieve gedachten die aan die herinneringen kleefden, omgezet werden in positieve emoties. Emoties waar ik altijd bij kan met behulp van handvaten die we hebben besproken.
Daarnaast hebben de sessies met Chris in combinatie met de sessies met Ursi opgeleverd dat ik minder spanning in mijn lijf heb en beter slaap.
Als coach vond ik Chris erg prettig. Ze was duidelijk in haar uitleg, luisterde goed naar wat ik vertelde en kon gauw de vinger op de zere plek leggen. Hierdoor kwamen we snel tot de juiste kern. Chris is een heel fijn mens, die je heel snel op je gemak stelt. Ze straalt rust uit en er was ook ruimte voor een gezellig praatje. Hierdoor was het voor mij ook makkelijker om mij open te stellen.

Ik zou dit traject direct aan een ander willen aanbevelen. Als ik het een cijfer mag geven, dan geef ik het een10,
Binnen enkele sessies hebben we zoveel behandeld dat het al een positieve impact had op mijn gemoedstoestand en hoe ik mij op het werk voelde.
Voor de toekomst zou ik graag nog een gebruik maken van sessies met Chris. Ondanks dat het voor mij al positief effect heeft gehad, zal ik ongetwijfeld nog tegen dingen aanlopen die ik met Chris zou willen bespreken.

September 2022 Mw. J.L te Nijmegen