Review stress en burnoutcoaching/hypnotherapie.      

Ik kwam bij Chris, via mijn werkgever in het kader van een stress-en burnout traject. Het is een enerverend traject geweest. De intake was pittig en prettig en gaf mij direct het gevoel, ik ben op het juiste adres.
In het traject heb ik mijn doelstellingen in mijn hulpvraag behaald: ik heb inzicht gekregen in mijn valkuilen en om die te voorkomen. De gevolgen van het vallen in valkuilen heb ik leren beheersen en daardoor weer rustig te worden en alles in perspectief te zien.

Ik heb Chris als een fijn en doortastend persoon ervaren die er geen doekjes omwindt. Ze zet je ook op de juiste manier aan het werk en evalueert het geleerde voordat je verder gaat. Ze is heel duidelijk en doortastend, wat mij veel heeft gebracht en in beweging heeft gebracht.
Omdat ik te maken kreeg met een werkwijze waar ik niet bekend mee was, heb ik het in eerste instantie wel spannend ervaren. Maar ik kreeg als snel vertrouwen, om dat het zoveel effect gaf: het heeft zoveel nieuwe inzichten gegeven om omstandigheden te begrijpen en te relativeren.
Ik beoordeel het traject met Chris met een 9, ik heb haar bij mijn collega’s en mijn werkgever ook aangeraden.

Juli 2022 Mw GP te H, manager