Mw. F Massaoudi, schaderegelaar FNV Letselschade, Nov. 2023

Als belangenbehartiger heb ik mevr. Scholte herhaaldelijk ingeschakeld als arbeidsdeskundige in (complexe) letselschadezaken. Naast arbeidsdeskundige is mevr. Scholte ook hypnotherapeut. Mevr. Scholte is proactief en doortastend. Mijn cliënten en ik hebben de contacten als zeer prettig ervaren. Ze kan een re-integratietraject dat niet goed verloopt weer op het juiste spoor zetten. Met als resultaat dat een slachtoffer zijn eigen werk kan blijven doen of een passende functie krijgt. Bovendien ontvang ik van cliënten terugkoppelingen waaruit blijkt dat zij zeer tevreden zijn met de begeleiding van mevr. Scholte. Als ik denk aan het inzetten van een arbeidsdeskundige dan denk ik aan mevr. Scholte. Dank voor de fijne samenwerking!

Mw. F Massaoudi, schaderegelaar FNV Letselschade