Mw. E.O te O- Manager Gemeente O

Werkgeversreview: Synapsis maakt gebruik van een goede begeleidingsvorm door de inzet van twee professionals. De ene zorgt ervoor dat de rust bij een werknemer terugkeert en de andere pakt vervolgens constructief door om tot de kern te komen. En het belangrijkste is dat het voor de werknemer ook een goed effect heeft.

De teamcoachings sessies heb ik als zeer positief ervaren. De flexibiliteit van de begeleiders is daarbij van groot belang geweest. Je kunt van te voren nog zo goed nadenken over een programma. Als het Team ter plekke om een andere aanpak vraagt, dan komt deze er ook. En uiteindelijk gaat het erom dat het team met de juiste dingen aan de slag gaat. Aan duidelijkheid van de professionals van Synapsis geen gebrek. Ik kan dat waarderen omdat je zo tot de kern komt waarmee aan de slag gegaan moet worden.

Resultaat: Op individueel niveau hebben medewerkers mooie stappen kunnen zetten. Minder stress en een goed inzicht hoe ze zelf met bepaalde situaties om kunnen gaan. Op teamniveau is er hard gewerkt aan de wijze waarop je elkaar op een constructieve wijze feedback kunt en ook moet geven. Dat is één van de moeilijkste dingen binnen teams. Ik heb beide professionals van Synapsis als zeer prettig en deskundig ervaren. Flexibel en altijd bereid om mee te denken en af te stemmen. Door hun unieke samenwerking zijn ze in staat om professioneel te handelen en resultaten te bereiken. Als het om complexe situaties in teams of individuen op persoonlijke leiderschapsverbetering zou ik de dienstverlening Van Synapsis zeker aanbevelen.

Ik geeft de dienstverlening een 9!

Hun betrokkenheid bij mij als werkgever, maakt ook dat de drempel laag is en de deur altijd open staat om verder te praten over meerdere dienstverlening.

Mw. E.O. te O- Manager Gemeente O.