Mw. E.L, website designer, september 2023

December 2023

Ik kwam bij Chris vanuit een stress-en burnout traject, ingezet door mijn werkgever. Chris heeft daarnaast een shiatu therapeut gevraagd om mij, naast haar eigen sessies toe te voegen.

Ik heb het gehele traject als waardevol ervaren, en Chris en de shiatus therapeut als zeer professioneel ervaren. Chris pakt het super concreet aan, met stappen die je snel kan nemen en uitvoeren. Met haar heb ik oud-zeer kunnen verzachten, belemmeringen opgeheven en om kunnen zetten tot mooie goede punten die mij hebben versterkt. In het traject ben ik tot de kern van het ‘probleem’ gekomen waardoor ik aan de slag kon om het op te lossen.

Mijn doelstellingen ten aanzien van mijn herstel zijn grotendeels gehaald. Privé dan. Zakelijk gezien zijn er ontwikkelingen gaande die ik eerst niet verwacht had, maar toch goed zijn verlopen. Ik zou dit traject zeker bij aan een ander aanbevelen en het traject met een 9 willen beoordelen.

Mw. E.L, website designer- uiteindelijk uit dienst gegaan en zelfstandig ondernemer geworden