Hynpotherapie en coaching April 2023- traject ingezet door de werkgever

Het traject is op mijn verzoek, door mijn werkgever ingezet, omdat ik reflexmatig gedrag had, waar ik last van had. Het traject met Chris heeft mij veel opgeleverd: ik ben uit de gedragsreflex, en heb meer inzicht gekregen. Ik heb oud zeer kunnen verwerken en tools gekregen om mijn gedrag anders in te gaan zetten. Door de hypnose sessies is het automatische gedrag omgezet naar helpend gedrag. Hierdoor heb ik veel los kunnen laten en ervaar ik meer rust.

Ik heb Chris als coach/therapeut als persoon en professional als zeer prettig ervaren

Ze is heel duidelijk, dat vind ik heel fijn, want ze zegt wat ze bedoelt. Ook is ze relaxed, er moet niks, dat helpt dat ik geen onnodige druk ervaar, waardoor ik me makkelijk kan open stellen in wat ik zelf wil. Ze is heel ondersteunend in haar hulpverlening. De aanpak in het traject vond ik fijn en duidelijk. Als ik het traject een eind cijfer wil geven, geef ik een 9! Chris, ga zo door met hoe je bent en hoe je het aanpakt.

Mw E.K, werkzaam als ambtenaar