Particuliere Hypnotherapie April 2023

Het traject bij Chris is via een andere hulpverlener aan mij verwezen. Naast hypno-en psychosociaal therapeut is Chris ook Arbeidsdeskundige. Ze heeft vanuit deze functies deskundige adviezen kunnen geven in de voorbereiding met gesprekken met mijn leidinggevende en de bedrijfsarts, en de arbeidsdeskundige die de werkgever heeft ingezet.  De begeleiding van Chris heeft er ervoor gezorgd dat ik deze de gesprekken met mijn leidinggevende en de Arbodienst vanuit rust, vertrouwen en op mijn voorwaarden kon voeren. Ik was er goed voorbereid!

De aanpak in de aangeboden therapie past bij mij en mijn ontwikkeling. Door de opstellingen, de hypnotherapie en de coaching worden alle aspecten in mij aangeraakt. Het is voor mij belangrijk om de achtergrond, de theorie achter problemen en aanpak duidelijk te krijgen. Daarnaast is het ook essentieel om situaties en traumatische gebeurtenissen te doorleven, te ervaren om ze in een groter plaatje te kunnen zetten en los te laten. En vooral begrip, erkenning en waardering voor mijn ontwikkeling, mijn proces tot nu zorgen bij mij voor de ruimte en energie om de stappen te maken die ik nu zet.

Ik heb Chris als een veilig, toegankelijk persoon ervaren. Ze geeft mij ruimte om mee te denken in dit proces, ze is eerlijk en duidelijk en windt er geen doekjes om. Dit schept voor mij duidelijkheid. Daarbij zorgt ze voor een vangnet. Ze geeft uitleg waarom ze zegt wat ze zegt en hoe ze het zegt. Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik het dan in het juiste perspectief kan zien.

Ik kan de aangeboden therapie en begeleiding zeer zeker aanbevelen, aan anderen die hulp nodig hebben in de persoonlijke ontwikkeling. Ik geef de begeleiding en therapie een 9!

Mw. A. J. te G, docent