Mevrouw E uit N. Letselschade cliënt voormalig huishoudelijk medewerker -gere-integreerd als winkelmedewerker

Vorig jaar werd Chris Scholte van Synapsis, als onafhankelijke arbeidsdeskundige/herstelcoach ingeschakeld door mijn advocaat en door de tegenpartij/aansprakelijke verzekeraar. Ze werd ingeschakeld voor arbeidsdeskundig advies en om mij te begeleiden in een eventuele herstel en arbeidsproces.

Tijdens de allereerste kennismaking met Chris voelde het vertrouwd, ze stelde mij erg op mijn gemak. Ik had sinds mijn ongeval reeds vele therapieën geprobeerd maar niet het gewenste resultaat bereikt. Chris stelde meteen voor om een traject te gaan volgen bij een behandelaar. Naast mijn whiplashklachten heb ik ook ADD, waarbij mijn verwerking en focus trager is dan bij anderen. Chris wist hier heel goed mee om te gaan.
Tijdens de intake en mijn het hele traject heb ik begeleiding van Chris als heel fijn ervaren. Ze is deskundig in haar vak, maar ook een leuk mens!
Ze heeft mij geholpen bij de voorbereidingen van de WIA aanvraag. Ze heeft ook mee gedaan en mij aangevuld tijdens de gesprekken met de arbeidsdeskundige en de verzekeringsarts van het UWV bij de WIA beoordeling. Binnenkort ga ik starten met werken in ander passend werk als winkelmedewerker, waar ik heel veel zin in heb. Dit mede dankzij de hulp van Chris.
In dit gehele proces waren er momenten dat ik het mentaal best zwaar had en dan was het Chris die me erdoorheen hielp. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat zij is ingeschakeld om mij te helpen. Ik kan het zeker iedereen aanraden om haar in te schakelen voor hulp en begeleiding in een letselschade proces!!