Review stress en burnoutcoaching/hypnotherapie.   

Ik heb het hele proces ervaren als een belevenis, iets dat je mee moet maken om de verandering te ervaren en te behalen. Vooraf geloofde ik in eerste instantie niet zo in het effect van hypnotherapie, maar het bleek bijzonder effectief. Gelukkig voelde ik mij direct bij de intake op mijn gemak en voelde ik een klik, een soort van vertrouwen met Chris. Het is spannend om uit je comfort zone te treden, maar eenmaal zover levert het je heel veel op. Uiteindelijk een hele spannende maar prettige ervaring, waarbij je snel resultaat gaat zien. Heel blij met Chris en Ursi
Als ik het traject een cijfer mag geven, geef ik het een 10! Wegens Kennis en kunde met snel resultaat.
Ik Zou het zeker aanbevelen aan anderen. Ik heb zelfs aan mijn partner aangegeven eens een kopje thee te gaan drinken met Chris.

December 2022 Dhr N.B te Nijmegen