Dhr. E. van N, ambtenaar bij Gemeente, Juni 2023

Individuele Coaching en/of hypno- en psychosociaal therapie werknemer, Juni 2023

Via mijn werkgever kwam ik bij een stress-en burnoutcoachingstraject bij Synapsis/Chris, wegens mijn ziekmelding in eigen werk.

Ik heb de begeleiding bij Chris, en Chris als coach/therapeut als zeer positief ervaren. Vanuit een situatie waarin ik paniek, angst en onzekerheid en veel stress ervaarde, heb ik mede wegens hypnotherapie weten om te buigen tot iets positief. Ik heb veel over mijzelf geleerd, oude trauma’s aangegaan en handvaten gekregen om bij beter te voelen.
Als ik het traject kan beoordelen, geef ik Chris ook een 8,5. Omdat ik gewoonweg niet hoger scoor. Er zijn geen aandachtspunten die de 1,5 punt die overblijft te beargumenteren.
Ik heb mijn doelstellingen behaald, en ben weer volledig werkzaam in eigen werk en voel me veel beter. Ik zou een traject bij Chris zeker aan anderen adviseren!!

Dhr. E. van N, ambtenaar bij Gemeente