Dhr D vb H, te N, logistiek voorman

Review stress en burnoutcoaching/hypnotherapie ingezet via een werkgever April 2023

Omdat ik bij mijn eigen werkgever me ziek had gemeld, kwam ik voor een therapeutisch stress-en burnout traject bij Chris van Synapsis. Met Chris heb ik vanaf minuut 1 een goede klik ervaren. Hierdoor voelde ik mij vertrouwd om open mijn verhaal te kunnen doen. Het is soms wel zwaar, vind het wel een fijne aanpak wat bij mij past. Chris bespreekt van te voren wat we gaan behandelen zodat je erop kan voorbereiden wat je gaat behandelen. Chris weet heel goed wat ze doet, ze analyseert je heel goed waardoor ze weet welke trauma/ probleem ik moest aanpakken.
Ik heb mijn diverse trauma momenten kunnen verwerking door de behandeling, dat heeft me in de goede richting gezet. Hierdoor zijn mijn angst en depressieve klachten vrijwel verdwenen. Ik geef dit traject een 8, want het heeft mijn ogen geopend. Ik voel me door de behandeling echt een ander mens, met meer energie en voel meer mogelijkheden.

Dhr D vb H, te N, logistiek voorman