De heer J.B te G, medewerker detailhandel:

Ik kwam voor coachgesprekken bij Chris van Synapsis coaching, in een moeilijke periode. Ik ervaarde veel stress en was erg emotioneel, omdat ik veel discussie had met mijn leidinggevende. Er was geen zicht op, of ik wel kon blijven in dit werk.
In het begin van de gesprekken was ik erg gespannen. Maar ik kwam in een warm nest. Chris gaf mij direct vertrouwen, en nam alle tijd voor mij, dat het maakte dat ik mij makkelijk kon uiten in moeilijke dingen. Ze heeft mij veel inzicht gegeven in de vele (niet reële) beren die ik op de weg zag en heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Ik heb apart gesprekken gehad, maar ook mijn leidinggevende had gesprekken met haar. Deze gaven inzicht in onze beider leerpunten. Vervolgens kwamen er driegesprekken met mijn leidinggevende, waarbij vele zaken zijn uitgesproken en opgelost.

Er zijn goede werk-en communicatie-afspraken gemaakt. Sindsdien gaat het veel beter met mij en mijn leidinggevende, we hebben er beiden veel van geleerd.
We gaan nu ook begeleiding van Chris krijgen bij de samenwerking in ons gehele team.

Ik zou Synapsis coaching ten alle tijden aanbevelen om aan jezelf en je werksituatie te werken.
Je wordt er sterker en een beter mens van.